Gastenboek

23.05.2019 - Gerda
Prachtige Flashmob van "Alle Menschen werden Bruder" en dat door middel van 12 muzieknoten; als dit eens de uitslag mocht worden van deze Europese Parlementsverkiezing.Een utopie nietwaar?
Hartelijke groet van Gerda (sennet)

12.05.2019 - de stoepwarmer
Het feest was vanavond in het hele dorp te horen.

Volgend Seizoen een nieuwe kans om de groten uit Nederland van dichtbij te bewonderen.

10.05.2019 -
'k las bij "sennet" dat je daar niet meer schrijft maar wel regelmatig in eigen blog; (wat ik dan ook met enige regelmaat volg.)

Naar aanleiding van je schrijfsel over de "tandprothese" van Wim; gaan mijn gedachten terug naar de tijd dat ik nog aan aqua-joggen deed. We zaten in een gemengde groep en natuurlijk waren er een paar oudere mannen die aan de vrouwen moesten laten zien wat ze nog "waard" waren en doken van de duikplank; één van hen kwam boven zonder bovengebit; grote hilariteit en iedereen lachen.
Met deze oude herinnering was ik jullie sterkte met de gezondheid en een gezellig weekend.

Hartelijke groet van Gé(rda)


p.s. Ook ik heb een eigen blog t.w. https://www.mienwebstee.com/
waar je kunt lezen wie ik ben; dus mocht je je ooit vervelen (wat ik me haast niet kan voorstellen)


26.04.2019 - Marian
Hallo hetty leuk om zo weer contact te hebben veel bij jullie gebeurd zo te lezen we hebben 13-09-2018 afscheid moeten nemen van Tessa we missen haar nog elke dag wat een pracht hond heb ik van jullie mogen krijgen wat een warmte heb zij me gegeven heel veel dank hier voor ze is en blijf altijd in mijn hartje zitten heel veel liefs van mij dikke knuffel

Klik hier om een item te schrijven
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Verder