Gastenboek

25.07.2019 - ani
fijn dat het zo vlot is gegaan met het vervangen van de pacemaker , nu nog even geduld hé .
blij dat je plannen maakt om naar Nieuwpoort te komen , ik kijk er naar uit ! doe de groeten aan mijn vriend Rick en veel courage voor de heup operatie MET herstel ! jullie zijn een prachtig team ! zeer veel liefs

23.06.2019 - ani
hallo
ik lees regelmatig bij en volg Wim op de foto's !wat goed dat hij met die scootmobiel overweg kan !heb je mijn kaart gekregen ? en .... heb ik dat heus ooit op mijn blog gezet Hetty , ik kan het me niet herinneren .
wel mooi hé dat Brugs , over dat wandelen daar , dat is bijna verleden tijd , jammer , maar op zijn Brugs gezegd ; de pot'n willn nie mé mee
veel liefs

23.05.2019 - Gerda
Prachtige Flashmob van "Alle Menschen werden Bruder" en dat door middel van 12 muzieknoten; als dit eens de uitslag mocht worden van deze Europese Parlementsverkiezing.Een utopie nietwaar?
Hartelijke groet van Gerda (sennet)

12.05.2019 - de stoepwarmer
Het feest was vanavond in het hele dorp te horen.

Volgend Seizoen een nieuwe kans om de groten uit Nederland van dichtbij te bewonderen.

10.05.2019 -
'k las bij "sennet" dat je daar niet meer schrijft maar wel regelmatig in eigen blog; (wat ik dan ook met enige regelmaat volg.)

Naar aanleiding van je schrijfsel over de "tandprothese" van Wim; gaan mijn gedachten terug naar de tijd dat ik nog aan aqua-joggen deed. We zaten in een gemengde groep en natuurlijk waren er een paar oudere mannen die aan de vrouwen moesten laten zien wat ze nog "waard" waren en doken van de duikplank; één van hen kwam boven zonder bovengebit; grote hilariteit en iedereen lachen.
Met deze oude herinnering was ik jullie sterkte met de gezondheid en een gezellig weekend.

Hartelijke groet van Gé(rda)


p.s. Ook ik heb een eigen blog t.w. https://www.mienwebstee.com/
waar je kunt lezen wie ik ben; dus mocht je je ooit vervelen (wat ik me haast niet kan voorstellen)


Klik hier om een item te schrijven
Terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Verder