Gastenboek

10.05.2019 -
'k las bij "sennet" dat je daar niet meer schrijft maar wel regelmatig in eigen blog; (wat ik dan ook met enige regelmaat volg.)

Naar aanleiding van je schrijfsel over de "tandprothese" van Wim; gaan mijn gedachten terug naar de tijd dat ik nog aan aqua-joggen deed. We zaten in een gemengde groep en natuurlijk waren er een paar oudere mannen die aan de vrouwen moesten laten zien wat ze nog "waard" waren en doken van de duikplank; één van hen kwam boven zonder bovengebit; grote hilariteit en iedereen lachen.
Met deze oude herinnering was ik jullie sterkte met de gezondheid en een gezellig weekend.

Hartelijke groet van Gé(rda)


p.s. Ook ik heb een eigen blog t.w. https://www.mienwebstee.com/
waar je kunt lezen wie ik ben; dus mocht je je ooit vervelen (wat ik me haast niet kan voorstellen)


26.04.2019 - Marian
Hallo hetty leuk om zo weer contact te hebben veel bij jullie gebeurd zo te lezen we hebben 13-09-2018 afscheid moeten nemen van Tessa we missen haar nog elke dag wat een pracht hond heb ik van jullie mogen krijgen wat een warmte heb zij me gegeven heel veel dank hier voor ze is en blijf altijd in mijn hartje zitten heel veel liefs van mij dikke knuffel

24.04.2019 - Kees Abbenhuës
Dag lieve Hetty, Rick, Wim en verdere familie,

Mijn excuus voor de late reactie, maar met de Pasen zijn we erg druk geweest.
Graag wil ik jou Hetty van harte bedanken voor het boek "Tweets van het Schoolpad 2".

Wat een fantastische plek hebben jullie daar.
De presentatie van het boek RICK zal ons lang bijblijven. We vonden het geweldig voor Rick en hij genoot er, geheel op zijn eigen manier, erg van. Zijn uitspraak: "Er zijn maar weinig mensen die bij een ander in de kast staan", getuigd daarvan.
We vonden het tevens bijzonder weer opnieuw kennis te maken met jullie als gezin. De warmte die jullie aan elkaar te bieden hebben is treffend. Ook de wijze waarop jullie met de, door jou zo mooi beschreven tegenslagen zijn omgegaan, dwingt bewondering af.
Wij zijn onder de indruk van de creatieve "productie" van jou Hetty. Wat een schilderijen en wat een goed leesbare verhalen. Wij hopen dat jullie nog een lange en zo gezond mogelijke tijd tegemoet gaan met elkaar. We wensen in het bijzonder Wim een spoedig herstel toe. Ik vond het heel prettig met hem nog even gesproken te hebben. Nogmaals heel hartelijk dank voor de uitnodiging en de boeken Hetty. Ga zo door!!. Als ik in de buurt ben, hoop ik langs te mogen komen om jou mijn creaties op het gebied van de fotografie te tonen. De ontmoeting met jullie was voor ons heel bijzonder. Kees en Ineke Abbenhuës

Klik hier om een item te schrijven
Terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Verder