Weblog2

Maandag, 12. Augustus 2013 - 07:20 Uur
En dan een praatje...

En daarna maak je dan even een praatje met Frau Steeg. Onze jongens waren vaak bij boer Steeg te vinden, vooral toen ze wat groter werden.
Zelf hebben ze vier dochters. Een ervan, die Sigrid, zal later boerin worden.
Mark stond vaak voor dag en dauw op om mee te helpen met het voeren. We maakten wel eens de grap met de Steegs: Zullen we er eentje ruilen?

bron foto's: Dick en Anda

Maandag, 12. Augustus 2013 - 07:13 Uur
Zo was het...

En zo werd er elke dag melk gehaald bij boer Steeg. In de hut waren speciale melkkannen, die daarvoor gebruikt werden.

Zondag, 11. Augustus 2013 - 11:16 Uur
En... Badenhard

En vooruit... nog eentje uit de serie Badenhard van Dick en Anda. Wim staat op veel foto's in z'n favoriete vakantie outfit. En dit zijn niet onze jongens maar Ernst op de achtergrond bij de frambozen... of is hij daar met een stok in de weer, zoals dat die van ons niet af te leren was. Stefan heeft het helemáál goed bekeken.

Zondag, 11. Augustus 2013 - 11:13 Uur
Badenhard

Ook dit was Badenhard 1974/75.

Zaterdag, 10. Augustus 2013 - 17:24 Uur
Badend Hart

Lang... heel lang geleden waren hier twee families samen in hun geliefde vakantiehuisje op de Ferienstrecke nabij Badenhard. Het huisje was te klein om lang met z'n allen te huizen, maar wanneer de ene familie haar vakantie er bijna op had zitten en de tweede familie alvast die kant op kwam, hadden ze nog één middag en avond om samen door te brengen. Als je me vraagt waar we toch allemaal sliepen die nacht, vier volwassenen en vijf kinderen, moet ik het antwoord schuldig blijven maar ik vermoed dat een deel ergens op luchtbedden op de veranda geslapen heeft.
Dick noemde dit dorpje schertsend Badend Hart en net als wij hebben ze mooie herinneringen aan die tijd toen ze er met baby Stefan en kleuter Ernst geweest zijn.
Deze foto kwam bij Dick en Anda's verzameling boven water toen we terugkwamen van onze memory toer. Samen aan tafel op de Diele in de verbouwde jachthut van de familie Laborenz uit Essen, 40 jaar geleden...

Nieuwe bijdrage  Oudere bijdrage

Aanmelden