Weblog2

Vrijdag, 20. April 2012 - 08:41 Uur
Pont d'Alleyras

Samen met Dick en Anda en onze gezinnen gingen we in 1978 voor 't eerst naar Frankrijk op vakantie. Dat was wel erg ver, maar we hebben het gered, ondanks de wegomleggingen en files op de Zwarte zaterdag in Frankrijk. Het was ook de verandering in Wim z'n uiterlijk. Hij kwam op het idee om z'n baard te laten groeien en je ziet het... het begin is er.
Waarom hij zich zo heeft uitgedost? Tja... Wim heeft wat tegen vliegen. En het was warm en zweterig weer daar in Auvergne. Vandaar!Hij zorgde er ook wel voor dat hij niet uitdroogde. Het Franse bier kon er mee door....

Woensdag, 18. April 2012 - 23:08 Uur
Echt vakantie

Alweer een plaatje uit Badenhard. Het was er echt op ingericht om een ontspannen vakantie te hebben en we maakten dankbaar gebruik van de spullen die beneden in een soort Kellergeschoss opgeslagen waren. Gerhard vond zelfs nog een handige zonnebril van Frau Laborenz, maar of hij hiermee goed z'n favoriete Suske en Wiske kon lezen... dat vraag ik me wel af.

Our vakation (1973) on our favourite spot in Germany is really relaxing, isn't it?.

Dinsdag, 17. April 2012 - 23:33 Uur
Nog een keer Gerhard

Diezelfde dag maakte Ben deze treffende foto van Gerhard. Vaak zijn de gewone dagelijkse foto's het leukst.Gewoon in de deuropening met een boterham, wachtend op zijn vriendje Marcel.

Just a daily picture. Gerhard with his slice of bread waiting for his friend Marcel.

Maandag, 16. April 2012 - 23:06 Uur
Rick

Veel babyfoto's van Rick zijn er niet eens, maar deze is wel bijzonder. In 1968 kwam Diny voor het eerst bij Ben achterop de brommer van Vorden naar Hengelo O. Ben kende ik natuurlijk al wel want we hadden al jaren samen vanaf de dikke kastanjeboom in het centrum van Vorden met de groep naar het Baudartius in Zutphen gefietst, maar had geen idee dat hij ooit mijn zwager zou worden. Hij had tijdens dit uitje zijn camera ook al in aanslag en maakte een paar leuke foto's, waarvan dit er één is.

We just have e few pictures of Rick when he was a baby, but this one is very special. In 1968 Diny came with Ben to Hengelo on the backseat of his moped. Of course I knew Ben while we used to go by bike to the same school in Zutphen, the Baudartius indeed, but never had the idea he would be my brother in law.
He brought his camera and took this and another few nice pictures.

Zondag, 15. April 2012 - 19:27 Uur
Gerhard

De Boomgaard, zomer 1967--Van beide kanten in de familie was Gerhard het eerste kleinkind en dat gaf hem een speciale plaats. In elk geval kreeg hij veel aandacht, hoe kan het ook anders. Er werd wat afgeknuffeld met dat kind. Hij begon dat heel gewoon te vinden en wanneer er eens een kamer vol bezoek was ging hij rustig de hele kring rond voor een nachtkusje al had hij ze nog nooit gezien. Zelfs opa Bijenhof genoot van hem. In deze tijd lag mama een tijdje in het ziekenhuis en wanneer we op de Boomgaard waren en samen op ziekenbezoek gingen naar het Zutphense ziekenhuis paste opa op Gerhard die in de box gezet werd. Als die dan wat ongedurig werd zette opa het testbeeld van de tv maar aan. Veel anders was er in die tijd niet en Gerhard was tevreden. Het werkt blijkbaar lang door. Hij is nog steeds gek op beeldschermen!

Nieuwe bijdrage  Oudere bijdrage

Aanmelden