Weblog2

Zondag, 5. Augustus 2012 - 19:13 Uur
Overgrootmoeder Siet

Na de drie in Canada zie je hier oma Siet met haar vierde achterkleinkind Robin-1998. Er zullen er nog negen volgen.

Zaterdag, 4. Augustus 2012 - 19:30 Uur
Nog steeds 'uit het tasje van Siet'

In 1998 werd onze kleinzoon Robin geboren op 30 mei. op Op mijn eerstvolgende verjaardag was het natuurlijk een gezellig familiegebeuren. Ik denk dat Henry en Tonny nog niet terug waren uit Canada. We kwamen op het idee om een groepsfoto te maken voor Fred en Gera. Er werd een groet op een vel papier op de voorgrond gezet en de foto kwam. In elk geval kwam hij in het tasje van Siet terecht, maar of hij ooit Canada bereikt heeft???

Vrijdag, 3. Augustus 2012 - 15:24 Uur
De rapporten

We woonden in de Marnixstraat in Hengelo. Net voor we op vakantie gaan komt oma op bezoek. De rapporten worden bekeken. De gezichten staan nogal nadenkend. Toch was dit nog de tijd van de mooie rapporten dacht ik. Het kan hier zomer 1979 of 1980 zijn. Ik zie het aan mijn haar dat deze lengte heeft èn aan Gerhards jasje. In 1980 gaan we naar Italië, naar Ventimiglia, met Dick en Anda en hun jongens. Op de heenweg ergens op een parkeerplaats in Duitsland was het al warm en zou Gerhard z'n mooie blauwe jasje uitdoen. De rest van de 3 weken waren zo zonnig dat hij geen jas nodig had en toen we op de terugweg op ongeveer dezelfde plek onze jassen weer moesten opzoeken, miste hij hem. Waarschijnlijk heeft hij hem op de heenweg al laten liggen.
De krullen zou hij een jaar later pas krijgen. Daar is hier nog niets van te zien.

Donderdag, 2. Augustus 2012 - 16:44 Uur
Samen

Even samen op de foto. Je zou toch denken dat dit uit een gezin komt, de drie van Ben en Niesje, maar bij nader inzien zit er een vreemde, nou ja... vreemde, eend in de bijt. Gera zit er vol trots bij. Die andere twee zijn natuurlijk Gerard en Paul Sietse. Die laatste is genoemd naar opa Paul de Bruin èn oma Siet van der Kolk- de Bruin.

Woensdag, 1. Augustus 2012 - 12:15 Uur
Siet en Catrien

En hier zitten de vriendinnen Siet en Catrien waarschijnlijk in de tuin van Bertus en Dicky in Moerkapelle waar ze menig zomer doorbrachten.

Nieuwe bijdrage  Oudere bijdrage

Aanmelden