Weblog2

Zaterdag, 27. November 2021 - 10:07 Uur
Leren...

Het zal op een zondagmiddag zijn, gezien de kleding van mijn vader Hendrik Jan die hier het paard bij het hoofd vasthoudt. Bram, Mies en Jan, de jongsten van het 10 tal van de Boskamp, helpen een handje en vooral Jan vindt het waarschijnlijk wel spannend. Ik heb me laten vertellen dat het jonge paard hier moest wennen aan zijn toekomstige taak. Dus eerst maar met zacht tuig en een licht melkkarretje oefenen.

Vrijdag, 26. November 2021 - 11:11 Uur
Hendrik Jan.

Vooruit, Hendrik Jan was wel in voor een geintje.

Vrijdag, 26. November 2021 - 11:06 Uur
Jo en Hendrik Jan

Heel wat jaren later nog steeds een gelukkig stel. Hun, ik denk, 25- jarig huwelijk wordt gevierd en dat was een feestelijke aangelegenheid. Natuurlijk waren er veel bloemen en hun stoelen waren opgetuigd zoals het hoort, met veel groen, papieren roosjes en een plakkaat met Hulde aan het bruidspaar.

Vrijdag, 26. November 2021 - 11:02 Uur
En het viertal van Top

Een 8 jaar later was het gezin Groot Nuelend met 4 stuks uitgebreid. Nog een paar jaar later moest het vastgelegd. Ze werden bij de fotograaf keurig op een rijtje gezet van groot naar klein. Echt lachen is er niet bij, het blijft een serieuze aangelegenheid.
Erna is het er zo te zien niet erg mee eens.

Vrijdag, 26. November 2021 - 10:59 Uur
Jo en Hendrik Jan

Ik bekeek net een aantal trouwfoto's van onze familie. Ook die van Jo en Hendrik Jan Groot Nuelend- Eggink. Vind ze er wat stijfjes opstaan, niet zoals ik ze ken. Daarna zag ik een foto die me meer aansprak, gewoon even samen op de hoek van hun huis. Misschien door opa gemaakt of Hanna?

Nieuwe bijdrage  Oudere bijdrage

Aanmelden