Hetty Site

Gastenboek

Schrijf een briefje

 
 
 
 
 
7 berichten.
De KPN monteur die niet voor KPN werkt heeft geschreven op september 15, 2022
TER INFO De glasvezelverbinding ligt er uit op het schoolpad. Dus geen TV geen Internet en geen vaste Telefoon. Alleen nog mobiel bereikbaar. De echte goedbetaalde KPN monteur komt maandag langs om de problemen te fixen
aly heeft geschreven op augustus 28, 2022
Hetty, alsnog Van harte !!
De barrel heeft geschreven op juli 17, 2022
De opvolger van de witte kever was de blauwe Datsun, uiteraard nog steeds zonder gordels. Deze had de technische onvolkomenheid dat het gaspedaal af en toe bleef hangen. Voor de coureurs van toen was dat geen enkel probleem. Met het toerental vol in het rood stond stoof je dan met 140 km per uur op de niet zo snelle voorgangers af. Kwestie van 4 keer krachtig remmen en 1 klein tipje op het gaspedaal was genoeg om deze weer te ontkoppelen.
aly heeft geschreven op juni 19, 2022
een hele mooie week op IJsselvliedt
Beheerdersantwoord van: hetty
Dank je Aly, je ziet dat we het geweldig gehad hebben. Kan het iedereen aanraden die wat beperkingen heeft. We zijn ontroerd door alle warmte en zorg.
De Watcher heeft geschreven op juni 10, 2022
Sniff, Na al die jaren is Windows 7 eindelijk definitief in de geschiedenisboeken verdwenen. Bareld heeft er een tijdje over nagedacht, maar het resultaat mag er dan ook wezen.
Beheerdersantwoord van: hetty
Je ziet het, ik vind het ook mooi en begin te wennen aan de mogelijkheden. Met dank aan Bareld
Annemarie heeft geschreven op juni 9, 2022
Hallo Hetty, Mooie website en we vinden het leuk om te lezen, vooral over Linde/Vorden. Hart.groeten Hans en Annemarie
Beheerdersantwoord van: hetty
Dank je, ik zie nu pas hoe ik kan reageren op een berichtje. Erg leuk dat jullie meekijken. Er komt vast nog wel weer iets over Linde en Vorden in voor. Groet van ons
hetty heeft geschreven op juni 8, 2022
Welkom op dit vernieuwde gastenboek! Veel plezier bij het lezen en rondkijken. En natuurlijk zou ik het fijn vinden om af en toe te horen wat jullie er van vinden of wat je opgevallen is.