Hetty Site

Tweets 4

Eindelijk is het weer zover. Er is een nieuwe Tweets van het Schoolpad in de maak. D.w.z.. het concept is klaar en ik heb het opgestuurd naar mijn hulp en toeverlaat in Nürnberg, Peter Koers, een oude bekende uit mijn geboorteplaats Vorden die in een drukkerij in Nürnberg werkt en al bewezen heeft dat hij van zo’n concept een mooi geheel  kan maken. Het kan nog even duren want Peter heeft last van een nekhernia en is beperkt in wat hij kan doen.

Wat kunnen jullie dit keer van me verwachten?

Naast de losse op zichzelf staande  verhaaltjes over het leven hier aan het Schoolpad is er een serie uit de oude doos met Hattemer verhalen. Bovendien een serie over onze reis via Singapore naar Nieuw Zeeland waarvan ik iedereen kan aanraden om dit prachtige land ook eens die eer aan te  doen. En tot slot  onze belevenissen met ons laatste nestje pups van Tessa en Scott. Ik schreef en illustreerde al eens een kinderboekje met de avonturen Scotty,  van een van de pups. Maar deze serie gaat over onze eigen unieke belevenissen tijdens de eerste 7 weken van dit levendige stel pups.

Het was leuk om dit bij elkaar te zoeken uit heden en verleden en ik hoop natuurlijk dat ik veel van jullie hier straks een plezier mee kan doen. Voor eigen gebruik of natuurlijk als een leuk cadeautje om weg te kunnen geven aan lees- reis- of dierenvrienden.

En… als kers op de taart zijn er dit keer  illustraties bij.

Over de cover ben ik nog niet zeker….