Hetty Site

De Edmonton Mall

“Willen jullie nog naar de Edmonton Mall”, vroeg Tonny gisteravond. “Dan moeten we dat morgen maar doen, want het weer is dan nog niet om over naar huis te schrijven”. Vanaf woensdag wordt het beter. Zou die Indian Summer toch nog komen?
Henry meldde zich meteen af. Nee hij kende de winkels wel, hoewel…. alle 800..? Maar de rest wilde wel, inclusief Rick. Dus vanmorgen togen we met de truck naar Edmonton, 2 uur hier vandaan. Veertien jaar geleden waren we voor de eerste keer geweest en eigenlijk is er niets veranderd. De groep splitste zich al gauw in tweeën. Tonny, Niesje en ik gingen de shops langs en Wim, Ben en Rick de plekken van vermaak. Dat was dan het schip… met onderzeeërs er naast, de zeeleeuwenshow, het zwembad, de ijsbaan en de kermis. Och… dat kregen wij ook nog wel mee. Je bent zo een paar uur verder. Rick wist nog veel te vertellen want die was hier ook al eens met Berend geweest. Ik sta toch versteld hoeveel hij weet over zangers, bands en acteurs en de films waarin ze spelen.
Toen we om even na zessen weer hier voor de deur stonden had Henry de nasi klaar. We worden hier behoorlijk verwend.
Morgen vieren we Rick z’n verjaardag. Daar kan hij niet onderuit en… ik heb het idee…. dat hij dat toch wel heel leuk gaat vinden.