Hetty Site

Staarten

Deze week was ik dus vanwege “de blaas” enigszins aan huis gekluisterd, maar ach … er liggen nog boeken en Gerhard en Robin meldden zich gisteren voor het eten. Vandaag waren het Mark en Jennifer. Vrijdags werken ze allebei hier in de buurt. Dit keer stond er zuurkoolschotel met gehakt en banaan op het menu, ooit een recept van Anda geloof ik. We zijn met vlag en wimpel geslaagd… te zien aan de lege schaal.
Zonet had ik Rick aan de telefoon. “Ik heb weekend”, begint hij meestal. Die moet ook af en toe z’n ei kwijt over de voormannen die het niet met elkaar eens zijn en de toekomstig nieuwe directeur van de Emco die de bezem eens flink door de top zal halen. Morgen is hij weer van de partij hier aan het Schoolpad. Hij houdt van regelmaat.
Vanmiddag ben ik wel even naar Schoonebeek geweest. Bij Petra in haar sfeervolle shop Het Huis in Harmonie heb ik wat schilderijen gebracht en omgeruild. Het schilderij [i]Staarten[/i] was meteen de eerste week al verkocht. Nu heb ik
[i]Het kerkje van Oldenzijl [/i]gebracht en het Meisje in de boot: [i]My Way[/i]. . Wie weet…?
Wim heeft vanavond zijn jaarlijkse feestavond met de Shanty’s. Omdat ik eerst niet wist of ik mee zou gaan….. jammer dan…. al uitverkocht.
En…. je kunt het geloven of niet, maar oud-studiegenoot Gerrit, je weet wel van de Burton, heeft opnieuw een bestelling gedaan van 150 boekjes!