Hetty Site

Straks loopt Ben weer als een kievit…

Een rustpunt in de buurt van camping De Boomgaard: Het Praothuus, waar vroeger bakker van Asselt de scepter zwaaide.
Als je er op een fietstochtje voorbij komt…. stap je vanzelf af. Dat deden we vorig jaar ook samen met Ben en Niesje.

De camping staat lekker vol bij De Boomgaard. En ze hebben er mooi weer bij met de Pinksteren. Nog even en wìj gaan ons ook weer aanmelden.
Maar eerst komen vanavond Joke en Joanne deze kant op. Moeder en dochter gaan een dagje stappen. Ze willen onze prachtige dierentuin gaan zien. Ze hebben geluk, want er is net een jong olifantje geboren. Joanne kwam ineens op het idee om zich aan te melden voor een nachtje logeren hier. Heel goed bedacht. Dan hebben ze morgen des te meer tijd om de dierentuin te ontdekken. Het wordt tijd dat we weer eens een abonnement nemen. Dan kun je wat vaker even binnen wippen.
Onze vaste oppas voor ons zomerreces heeft afgebeld. Ben moet een heupoperatie ondergaan. Het spuiten hielp niet meer en nu krijgt hij een oproep tussen over 14 dagen en twee maanden. Ze zijn dan in elk geval niet in staat om hier op te passen. Ze hebben aan zichzelf genoeg.
Toen Mark tussen de middag langskwam vertelden we hem dat onze Schotland trip van vier weken die we gepland hadden niet door kon gaan. Hoezo niet doorgaan? Ik ben er toch. En Rick wil in het weekend wel komen kijken. Erg lief allemaal, maar we vinden op deze manier vier weken te lang. Zullen we dan een kleiner rondje maken met de caravan, stel ik Wim voor. Dat vindt hij niks. Als we gaan…. wil hij naar Schotland en daar moet je nu eenmaal de tijd voor uittrekken. We gaan niet rond racen.
Dus…. de overtochten zijn geannuleerd. We verzinnen wel wat anders, een korter tripje. Ik weet ook al wat…… Eerst lekker ontspannen op De Boomgaard en in september een paar weken rondje Badenhard en…… laat ik Wim Parijs zien. Hij weet het alleen nog niet. Niks zeggen. Je komt dus nog wel aan je trekken als oppas Mark!
En… we hebben eerst alle tijd om Ben en Niesje in de gaten te houden. Je zult zien… die Ben loopt straks weer als een kievit.