Hetty Site

Een topper die je mag koesteren….toch?

Zaterdag– Jan Veen memoreert heel wat gebeurtenissen van de afgelopen 12,5 jaar. aan Wegens Gerhards voetbalblessure lag hij in oktober 1996 op de operatietafel i.p.v. z’n trouwdag te kunnen vieren. Het werd daarom uitgesteld tot 21 februari. Inderdaad …. nu zijn de 12,5 jaar nog niet helemaal voorbij, maar we vieren het alvast. Robins geboorte, de verhuizingen, verbouwingen, samen de boomhut bouwen voor Robin, het gezamenlijk kamperen in Uffelte met Robin en Istara terwijl Edith en ik ons uitleefden op een schildercursus, samen het sinterklaasfeest vieren. Er zijn veel dingen die we als gezamenlijke familie samen beleefd hebben.
Vandaag vieren we het 12,5 jarig huwelijk van Gerhard en Judith bij hen in de tuin. Istara, de dochter van Odile verzorgt de achtergrondmuziek op piano en gitaar. Odile zingt samen met Istara, Robin en Eva een passend jubileumlied. Ach… het is allemaal erg ontspannen en gezellig. Judiths hartsvriendin Lieve is er met man en Femke. De honden Ziva en Thana rollebollen door de tuin en de barbecue was heerlijk. Eva is net terug uit Italië en door Mark uit Breda opgehaald en kon zo mooi meezingen. Gerhard en Johan zorgen voor de barbecue en Rick krijgt het fototoestel van Gerhard om z’n nek.
Behalve onze gezamenlijke kinderen hebben de vaders Wim en Jan nog een gedeelde interesse: FC Emmen. Die twee hebben dus altijd wat te bespreken. Dit is zo’n topper in het leven die je mag koesteren… toch?
We hopen nog heel wat jaren samen feestelijkheden mee te maken.