Hetty Site

Weekend!

Het is me het weekend wel, er was veel te vieren. Gisteren de tuinparty bij Ben en Diny vanwege hun 45 jaar huwelijk en het jaar waarin ze beiden 70 zijn of worden. Robin werd uitgerekend op hun huwelijksdag geboren in 1998, 17 jaar geleden dus. Vandaag vierden we het. Hij heeft een laptop gekregen waar je u tegen zegt. Een blits model met toetsen die een rood streepje er omheen hebben. Hij is er maar wat blij mee.
Maar er was meer te vieren. Ben uit Hattem werd 68. Nee hij voelde er niet voor om dan ook maar iets te vieren nu Niesje niet meer naast hem is. Toch was de hele familie er. Uit het westen de oorspronkelijk Zoetermeerse familie. De kinderen en alle elf kleindochters, wij uit Emmen, Henry en Tonny en bovendien de vaste vrienden Piet en Willy. Catharina zwaaide de scepter in de keuken en net als Niesje hoefde ze hierbij niemand om zich heen. De kinderen hadden de taarten verzorgd. Wij een flinke pan groentesoep en Henry en Tonny de heerlijke tomatensoep. Het ging er allemaal grif in. Ben voelde zich echt omringd door zijn naasten.
Toch is er nog meer te vieren in de familie. Ons nichtje uit Minnesota, Berdena, viert vandaag haar 73e verjaardag. En vanaf deze kant van de Oceaan feliciteren wij haar van harte. Pamela zette deze aardige foto van Curtis en Berdena op FB. In september hoopt Curtis zijn verjaardag met ons te vieren. Dat belooft wat!

[i]Congratulations to you Berdena![/i]