Hetty Site

Passage met het Liliane Fonds 2

En nu nog ervaren hoe het voelt wanneer je tegen de stoep op rijdt.

We werden nog even herinnerd aan de culinaire avond, de derde dinsdag in april, en vanwege onze biologische klok beginnen we dan om 6 uur. Ik heb ingetekend voor een kipkerrie salade. Ben benieuwd wat de rest gaat maken. Het wordt in elk geval smullen!
Agnes vertelde tenslotte over haar vriendin Carla Galenkamp die tot een maand terug haar steun en toeverlaat was bij deze avonden, maar die nu erg ziek is. Ze liet haar foto rondgaan en vroeg ons haar te gedenken in ons gebed. Zo lief van haar, dat gaan we zeker doen.
Coby besloot de avond met een gedicht over lichtpuntjes die je niet altijd kunt zien maar die je wel kunt zijn voor een ander. Mooi!
Donderdag al gaan we met een groep naar de Kunstkaravaan in Drachten, een jaarlijks terugkerend evenement en altijd de moeite waard.

Op de FB pagina van Wieke Biesheuvel in Zambia zie je wat het Liliane fonds doet voor kinderen met een handicap in Zambia. Haar man Rob werkt daar na zijn werkzame leven in Nederland als chirurg nu al een aantal jaren in Zambia. Zij ging mee en heeft al met hulp vanuit Nederland heel wat waterbronnen kunnen aanleggen en meer….. Klik op de titel!