Hetty Site

Tweets en… meer

Er zijn al heel wat brievenbuspakjes verzonden, allemaal bestellingen met als inhoud ‘Tweets van het Schoolpad’. Ik kreeg hierover al leuke mails binnen. Vanmiddag belde mijn nichtje Gerke om te bedanken voor het opsturen. Ze meldde dat haar Wim al in de ban was van de Tweets en ‘Ik begin er vanavond aan’, meldde ze. Studie vriend Gerrit meldde ook zijn enthousiasme. Hij gaat binnenkort proefkamperen en wil elke avond een paar Tweets gaan lezen. Zo is hij nog wel even bezig. Het zijn er nl 184, telde ik net even.
De boekjes die voor Hattem en omgeving bestemd zijn gaan we binnenkort zelf brengen.
Zo zaten we vanmiddag te brainstormen, Ria en ik. We zouden net aan het spinnen slaan toen ook Dineke even aan kwam waaien. Ze had bijles Engels gegeven aan een meisje in Bargeroosterveld.
De beiden kenden elkaar warempel nog van de MR van het Carmel College, maar hadden elkaar de laatste 15 jaar niet meer gezien. Dat werd dus bijpraten.
Van spinnen kwam deze middag niks meer maar we hadden het wel gezellig samen.
Het lam, nr 84, hebben we Doortje genoemd naar de moeder van Ria. We liepen even een rondje langs de wei met haar. Als een hondje liep Doortje achter ons aan.
Zo kon Ria ook even kennis maken met de andere schapen. Wel zo gemakkelijk als ze straks met Jan hier komt op huis en menagerie komt passen.
‘Maar we gaan eerst nog een keer samen uit eten’, vindt Ria, ‘en voor Jan en ik onze kampeertrip gaan maken met de ANWB’.
De afspraak is snel gemaakt.