Hetty Site

Afkicken…

Weer een zondag zonder internet, radio, tv en telefoon. Alleen mobiel doet het en daar redden we ons mee. Alleen lastig voor degene die ons alleen op ons vaste nummer willen bereiken zoals ze gewend zijn.

Je kunt het ook afkicken noemen van alles waarmee een mens tegenwoordig verwend wordt. We hebben het stapeltje dvd’s nog eens doorgenomen en kwamen iets tegen van ons reisje naar Poznan met het Chr. Mannenkoor Valerius. Ik dacht eigenlijk dat het alleen foto’s waren, maar nu bleek er uitgebreid gefilmd te zijn. Wat mooi om nog eens alles mee te beleven. Daniel Rouwkema was toen de dirigent van Valerius. Het koor van Leens waar hij ook dirigent was ging ook mee en natuurlijk heel wat vrouwen.

Natuurlijk kom je automatisch ook mensen tegen die niet meer onder ons zijn. Wim noemde ze allemaal op als we ze op de film zagen. Ook Greetje waar ik veel mee optrok is intussen overleden. Het is wat het is….

Gisteren weigerde de I-pad nog dienst maar nu pakte hij toch de draad weer op. Dus toch weer enig contact mogelijk. Maar op de hoofdcomputer werkt dit niet.

Met mijn sok ben ik intussen aan de kleine hiel bezig en dan komen voet en teen nog. Diny stelde gisteravond al voor om een paar sokken voor Ben te breien voor zijn verjaardag. Wie weet…

Nu eerst de voorbereidingen voor de Nieuw Zeeland avond met onze vrouwengroep Hedera.

Update: Na 5 dagen weer tv, wifi en telefoon.

Na een prachtige uitvoering van Valerius in Poznan