Hetty Site

De 3 R’s

Was dat niet dr Spock, je weet wel van de 3 R’s
Rust, Reinheid en Regelmaat
Daar zitten we nu dan middenin, maar nu niet met onze kinderen , maar met de pups. Het werkt nog steeds goed. Om de 2 uur naar buiten, aan de Brinta of brokjes….even als toetje melk van Tess…..even spelen tot ze moe worden en dan weer in de ren of nest( bij regen).
En ook de adviezen van onze trouwe huisarts van Haeringen toen onze eerste (Gerhard) geboren was. Gewoon alles doen in huis wat je gewend bent. Dus stofzuigen als het je uitkomt, niet gaan fluisteren omdat de baby(pup) wakker wordt misschien. Het werkt allemaal nog.
Hoewel….toen de oortjes na ong. 14 dagen open waren en ze voor ’t eerst het volle geluid van onze flinke stofzuiger hoorden, kropen ze wel gelijk allemaal op één hoop. Maar nu heb ik juist het gevoel dat ze het een slaapverwekkend geluid vinden.
Ook Suus en Loedertje, de katten, die in het begin door Tessa verjaagd werden, komen weer binnen. Soms kijken ze elkaar nieuwsgierig aan, een pup en Suus. Loeder houdt nog afstand en kijkt vanaf de stoel.

Uit Tweets van het Schoolpad 4. Er is een hoofdstuk over een nestje pups van Scott en Tessa. Ik heb nog een aantal Tweets 3 en 4 voor de liefhebber.