Hetty Site

Husac

Ons Canadese nichtje Suze trouwde vorig jaar met haar Dalton. Al wonen ze een eind van ons af, we hebben al die jaren meegeleefd met Fred en Gera en hun  drie kinderen. Ze was 2,5 toen we haar voor het eerst zagen, nog op de eerste boerderij met melkvee. We brachten er met Henry en Tonny een mooie vakantie door en ontdekten samen de Rocky Mountains. De tweede keer woonde de familie al op de boerderij waar ze nu nog steeds wonen. Prachtige plek. Rick werd ook nieuwsgierig en ging heel wat keren die kant op, zelfs eens met neef Berend.

De laatste keer toen we hen opzochten woonden Henry en Tonny al in Dickson, dichtbij Fred en Gera en gingen ook Ben en Niesje mee. Zo hielden we steeds contact met dit fijne gezin en zagen zo Suze, en ook Ian en Tom volwassen worden. Ik heb  zelfs  samen met haar geschilderd.

Suze is intussen in de voetsporen van haar moeder getreden en werkt ook op de ambulance, een verantwoordelijk werk. Toen ze begin van dit jaar met Gera in Nederland was en wij hen bij Tonny hebben ontmoet bedacht ik dat het leuk zou zijn om als huwelijkspresentje hun hond Husac te schilderen. Dat is intussen gebeurd en toen Gera hier voor Tonny’s 75e verjaardag was overgekomen kon ze dit mooi meenemen voor Suze en Dalton. Ik hoop dat ze er een mooi plekje voor vinden.