Hetty Site

Een foto..??

Hoever moet je gaan om je lief te plezieren? Hoever als je hem bij je wilt houden? Op gebied van schoonheid en uiterlijk heeft Conny, alias Vanessa er indertijd toch alles aan gedaan. Ze zong een prachtig liefdeslied voor haar Hans toen ze trouwden. Ze heeft zich, toen ze dat nodig vond, aan alle kanten laten liften, optrekken en inspuiten, een Botox-boegbeeld waar je u of bah tegen zegt.
Toch ging dit koppel uit elkaar. Hans vond een ander liefje. Toen hij echter een ongelukkige val maakte schijnt Vanes hem nog wel opgevangen te hebben, maar …et nös bleef toch onder ’n boom liggen.
Toen Wim eens op een vroege morgen in de keuken in de weer was met de sinaasappelpers en over de barplank naar mij keek, toen kwam het: “Ik zal zo es een foto van oe maken.”
“Hoe bedoel ie?” Ik zit de krant te lezen, we zijn net uit bed. “Mo-j maor es in de spiegel kieken…haor in pieken alle kanten op… zo’n beugel op de kop  um de boel een betjen bi-j mekare te hollen.. ‘t gebit nog niet in… ie-j mossen oezelf es zien zitten”. Maar hij moest er vreselijk om lachen. Ik niet, want dan valt m’n ingevallen bekkie nog meer op.
“s Morgen ben ik niet op m’n best. Als ik de deur uitga wil ik nog wel eens in de spiegel kijken, maar dat eerste uurtje….?
Maor…. ons nös zit nog midden in de boom, want met zien beiden holle wie-j em strak op de plaatse, ok met wat tegenwind.