Hetty Site

Verhuisd!

Tonny was altijd al gek op honden!

Ik heb net verhuisd…..niet ver weg hoor! Ik heb m’n schildersspullen van het keetje naar de studio in de schuur verhuisd. Wanneer we in december terug zijn heeft het misschien al wel flink gevroren hier. Daarna ga ik toch in de studio verder schilderen. Het is ’s avonds wel erg pikkedonker om naar m’n favoriete plekje op en neer te lopen. En…… alles is af en ik ben tevreden. Nu kan ik in alle rust verder met de voorbereidingen voor onze reis: Eerst de schapen weg (moeilijk hoor). Dan gaan we zaterdag Amber en Sara naar Buurman Jans brengen. Die gaan dus uit logeren. Dan moeten er nog kippen gevangen worden. Daar heeft Jans een speciale haak voor. Wanneer het donker is…… haakt hij die om de beurt bij een kip of haan om de poot. Dan laten ze zich gemakkelijk pakken. ” Zo ”…..zegt Jans dan….”die gaan onder het dekseltje!”. Ik mag daar niet overdreven over doen, want ik lust zelf ook graag kip. Maar niet die we zelf hebben vertroeteld!
We houden de jonge kippetjes aan voor volgend jaar. Ons hokje is te klein om ze allemaal aan te houden.
En dan gaat Tessa volgende week naar Hattem. We willen toch nog naar Wims moeder. Eerst gaat Tessa naar Ben en Niesje en dan in het weekend naar Henry en Tonny. Die komen vrijdags weer thuis, net als wij naar Amsterdam vertrekken.
Dan moeten er nog een paar pakketjes boekjes verstuurd worden, die al besteld waren. Degene die nu een sint- kerst-, kraam- of verrassingscadeautje zoekt???…… Mail of bel maar. Dan komt het allemaal nog in orde.
Mark zal verder de honneurs waar nemen. Je hoeft dus niet te wachten tot we weer terug zijn met bestellen, wanneer je toch nog wat vergeten bent! Alles ligt klaar: Moniek mèt belletje en Scotty, inclusief verpakkingsmateriaal!