Hetty Site

Oude liefde…

Jammer… ik had m’n fototoestel in de auto gelaten.. moet ik nooit meer doen, maar dit schilderijtje van Chess had er bij die expositie zo tussen kunnen hangen.

’t Was mistig vandaag. De reis naar Apeldoorn duurde dan ook wat langer dan anders en ik hoorde net van Gerhard dat je hier in Emmen bij DZOH de bal bijna niet te volgen was. Het scheelde niet veel of de wedstrijd van C4 was afgelast. Gelukkig nog net niet en ze wonnen met 5- 0. Dat mag ik graag horen. Robins school- èn computervriend Sjoerd is er het weekend. Zijn zusje vierde haar verjaardag met 12 meiden en Sjoerd leek het beter om daar niet in de buurt te blijven en koos het hazenpad naar Robin.
Eenmaal bij Zwolle trok de mist op en we hebben een bijzonder aangename dag doorgebracht met vrienden van het eerste uur, Dick en Anda. Alle lief en leed delen we sinds de tijd dat onze jongens klein waren. Intussen zijn het alle vijf mannen van middelbare leeftijd geworden, zelfs Stefan is al 40. We hadden de hele dag om alle nieuwtjes uit te wisselen. Ze wonen op een mooi plekje in Apeldoorn, je kunt lopend de stad verkennen. Dat hebben we ook gedaan en hebben het plaatselijk museum bewonderd waar o.a. een leuke expositie was met dierenschilderijen van heel wat amateurs. Er was een wedstrijd aan verbonden en Anda vond dat ik er best tussen had kunnen hangen met een paar van mijn hondenschilderijen. Ik had er geen idee van, ik zal eens beter opletten wanneer er in Nederland weer zoiets wordt uitgeschreven. Na een cappuccino in een gezellig bruin café ging Dick thuis aan het kokkerellen. Wat dat betreft hebben Anda en ik het wel getroffen, allebei een man die van koken houdt èn van hun vrouw want onze huwelijken houden nog steeds stevig stand.