Hetty Site

Alweer

Ach… zie ze daar weer eens zitten, net of er geen jaar voorbij is gegaan. We vieren het 10 jarig bestaan van onze vriendschap. In 2007 maakten we onze droomreis naar Nieuw Zeeland. Met de ANWB en hun reisbegeleiding reden we 6 weken lang met 15 campers het Noorder en Zuidereiland rond. Veel reisgenoten kwamen uit het westen van ons land, alleen Ben en Riet woonden net al wij in het oostelijk deell. Zij in Salland en wij in Drenthe. Het was niet alleen onze moedertaal dat een band gaf maar ook de manier van in het leven staan. Sinds die tijd delen we lief en leed, trekken er ieder jaar een paar keer samen op uit en het is vaste prik, altijd ook een midweek of lang weekend op Camping de Boomgaard.
Gisteren gingen we samen naar Veenhuizen, voor hen een totaal nieuwe omgeving. Hun camper stond al op ons erf en die avond nuttigden we met heel wat anderen op de binnenplaats van het Gevangenismuseum een paupermaaltijd en keken we naar de indrukwekkende voorstelling van het Pauperparadijs.
Onze oppassers Jan en Ria zijn geinstrueerd en komen straks om op huis en haard te passen. Storm en Queeny zullen er van genieten. De staart van Storm begint ogenblikkelijk te zwaaien als hij Ria ziet aankomen.
En nu zitten we na een tochtje dwars door Nederland, over de Afsluitdijk, op Camping de Kolibrie in Warmenhuizen. De beide heren zitten bij te komen van een bijzondere tocht.