Hetty Site

Aalten

Van oktober 1966 tot half januari 1968 woonden we aan de Eligiusstraat 86 in Aalten. Het was de eerste poging van Wim om vaste voet op de arbeidsmarkt aan de wal te krijgen. Van scheepswerktuigkundige werd hij bij Staalkat service-monteur in eiersorteer- en inpakmachines. Het opbouwen van deze machines vond hij prachtig, maar het repareren van kapottesorteer- en inpakmachines bij de kippenboeren was minder, omdat er vaak een vieze brei onder lag van kapotte eieren en je weet misschien dat Wim griezelt van vieze luchtjes.
Toch hebben we een mooi jaar gehad in het Achterhoekse Aalten. Aangezien we een hond hadden en Gerhard was gaan lopen moesten er maatregelen getroffen worden om deze twee binnen te houden. Ik zie dat Wim hier z’n best heeft gedaan om een hek te voorschijn te toveren. Hij houdt niet van timmeren, maar als het moet… vooruit… dan komt het hek er.
Deze gescande dia was niet best maar ik heb een betere versie retour gekregen van Henk Braakhekke, net als de andere uit deze serie.