Hetty Site

Anda 11 De laatste dag…..

2005- We werden echt verwend daar in het verre zuiden. De broodjes van de bakker, een menuutje werd door Dick klaar gemaakt. Dat kon je wel aan hem overlaten. Dick is precies, de ingrediënten voor een recept moeten exact kloppen. We hebben een aantal van hun recepten overgenomen: de boeuf bourguignon die Anda ooit van vriendin Herma had gekregen, een heerlijk vispotje kwam uit de koker van Geeske en een lekker recept met kapucijners van Anda zelf. Het bakken van de oudejaars oliebollen gebeurde bij hen door Dick in de garage. ‘Ik hoef echt niet de deur niet te controleren voor we naar bed gaan’, zei Anda eens. ‘Dick kijkt het toch nog een keer na’. Zij vond het een prima rolverdeling.
Wanneer we na die dagen bij hen in Frankrijk naar huis zouden gaan, gingen we met hen eten als dank voor ons verblijf. Hier zitten we ergens buitenaf in een aardig restaurant, gezellig èn lekker. Hoogtepunten in ons leven met Dick en Anda.