Hetty Site

Trainer/ leider/ coach Gerhard

[i]We hadden Gerhard gevraagd om ons op de hoogte te houden van de wedstrijden van Robin met DZOH D3.
“Nou dan stuur ik jullie toch ook de mail over de wedstrijden door”, bood hij aan.
Ik wil jullie deze eerste niet onthouden.[/i]

Terugblik KZC’08 D3 – DZOH D3 uitslag 4 – 4
Was de warming up niet goed ????, waren het de zenuwen???? , was het de gedachte we worden toch wel kampioen ???.
Feit was dat we de eerste 15 minuten lelijk verrast werden door een messcherp spelend KZC’08 D3. We verloren op alle fronten, duels gingen verloren, passes waren niet goed, aanvallen werden niet goed opgezet, kortom de befaamde SLAPPE TEEN was in al zijn facetten aanwezig. Na amper 2 minuten spelen werden we al verrast door een goed doorkomende rechter aanvaller van KZC’08, die gaf de bal goed op de spits en Stijn zijn eerste bal contact was om de bal uit het net te halen. Na 10 minuten na het zoveelste balverlies aan onze kant kwamen de middenvelders van KZC goed door en met een hoog en geplaatst schot kon Stijn wederom vissen. Het was aan een geniale ingeving van Nick te danken dat hij een medespeler vrij voor de goal kon zetten en we toch opeens weer aansluiting hadden.
Maar als we na 15 minuten met 3 – 0 hadden achter gestaan (wat makkelijk had gekund) dan was de wedstrijd al gespeeld. De hele eerste helft bleef het lastig voetballen voor ons maar we kregen langzamerhand wat grip op de wedstrijd en na wat kansen over en weer hadden we de mazzel dat we niet met een onoverkomelijke achterstand gingen rusten.
Na wat stevige woorden in de rust kwamen onze spelers een stuk feller weer uit de kleedkamer en onder aanvoering van Roald (die als aanvaller zeer veel verdedigd werk moest opknappen) wisten we binnen 15 minuten de stand weer recht te trekken naar 3 – 3. Heel langzaam hengelden we de wedstrijd naar ons toe, maar door onnodig balverlies stonden we opeens weer achter. Na een stevig slotoffensief wisten we de stand toch weer gelijk te trekken naar 4 -4 waarna KZC’08 en DZOH beide nog kansen kregen op de overwinning. Gelukkig wisten we de directe kandidaat voor de titel onder controle te houden.
KZC’08 heeft het ons heel lastig gemaakt maar de veerkracht van DZOH D3 was opmerkelijk. Het steeds weer terug kunnen komen vanuit een verloren positie is een kwaliteit en daarin waren we vorige week zaterdag absoluut TOP.
Het gebeurt niet vaak dat ondanks 4 tegendoelpunten de keeper zich weet te onderscheiden, maar de handschoenen van Stijn moeten totaal versleten zijn van de hoeveelheid kogels die op hem werden afgevuurd.

[i]Ik hoop nog meer van deze verslagen te lezen… winnen mogen ze dan natuurlijk wel.[/i]