Hetty Site

Over geworstel, een president en een wit kippetje.

Dat hebben we ook weer gehad. Het tandartsbezoek was allang gepland. Het was heftig. Er moest een wortel van een hoektand verwijderd worden en, naar achteraf bleek, een ontstoken kies. Wim was erbij. Hij was nl eerst aan de beurt, maar meer dan de voorbereidingen voor het opvullen van zijn prothese was het niet. Hij had met me te doen. Die zat maar naar dat geworstel in mijn mond te kijken. Er moest nog extra verdoving aan te pas komen. Ik was helemaal kapot na die tijd. Maar na een paar aspirines en wat afleiding door de Inauguratie van Barack Obama op de tv knapte ik toch snel weer op.
Ondertussen heeft Wim de stoute schoenen aangetrokken en gaat met het vijvernet in de weer om een haan te vangen. “Kom eens hier met een zak. Ik heb er één”, roept hij op een gegeven moment. En waarempel ik zie iets wits in het net. Ik kom met de jute zak en zie tot mijn verbazing dat het een kippetje is die hij met het net en handen in de houdgreep heeft.
Enfin… wij moeten toch inkrimpen wat betreft ons oerpluimvee. Het mooie witte kipje loopt nu bij buurman Jans in het kippenhok