Hetty Site

Alweer?

In gedachten hoor ik het Rick al zeggen: Alweer…? We zijn opnoeuw gearriveerd op camping De Boomgaard. We hadden afgelopen zondagmiddag Rick thuisgebracht na het proefkamperen met zijn tentje en een nieuwe luifel besteld bij het Caravancentrum. Nu zijn we al weer terug.
Ko en Jenny zijn er ook nog en hebben het uitstekend naar hun zin hier. Johan komt langs met zijn golfkarretje. ‘ Heb je nog BN ers gespot in het Gooi?’, vroeg ik hem. Nou, die oogst was niet groot. Slechts Wendy van Dijk even in het voorbijgaan. Maar ze hadden het erg fijn gehad, fietsend door het Gooi en o.a. Spakenburg. Een andere omgeving doet al veel.
Vanmiddag gingen we op de heenweg maar meteen bij Henk en Gerrie aan in Barchem. Henk wilde graag dat ik iets voorin mijn boek kwam schrijven. Bij hen vliegt de tijd voorbij, we bewonderen hun tuin, zitten al snel achter de koffie en er is altijd een moment voor een zinnig gesprek. Eenmaal op De Boomgaard dachten we dat Jan en Ria al wel aangekomen zouden zijn, maar dat duurde wel even. Ze hadden een uur in de file gestaan op dezelfde snelweg waar wij een uurtje eerder over waren gereden. Nu zijn we allemaal gesetteld en gaan we vanavond even lekker onderuit.