Weblog2

Zaterdag, 9. Maart 2019 - 17:09 Uur
Sioux Falls

Aan het eind van ons uitstapje naar de Black Hills streken we neer in een soort museum/ restaurant waar op elke tafel spelletjes stonden. Het was niet te merken dat Wim geen spelletjes mens meer is. 'Wim you are a genius', merkte Curtis op toen Wim slechts één pinnetje overhield wat ook de bedoeling was.
Bij het afscheid kregen we van Curtis en Berdena een goodie bag mee met allemaal kleine herinneringen aan de plekken waar we met hen geweest waren. Ook dit tafelspelletje dat nu na meer dan 6 jaar nog steeds goede diensten verricht. Alle bezoekers werpen zich er op om ook een Genius te worden.

Vrijdag, 8. Maart 2019 - 18:27 Uur
Nog even de Black Hills

Even op de gevoelige plaat met neef Harold en nichtje Berdena.

Woensdag, 6. Maart 2019 - 18:37 Uur
Bram

Bij Luella en Harold hangt deze afbeelding van de USA, zorgvuldig gezaagd en als wandversiering gemaakt door oom Bram. Ik denk dat het rode sterretje in het midden hun woonplaats Sibley in Iowa voorstelt.

Dinsdag, 5. Maart 2019 - 19:39 Uur
De Black Hills

Met z'n zessen en met Harold achter het stuur, hij doet niets liever, bezochten we de Black Hills en natuurlijk werden er foto's gemaakt voor de presidenten van de USA die uitgehakt in de rotsen op ons neerkeken.

Maandag, 4. Maart 2019 - 12:15 Uur
Wim en Harold

Ik ontmoette Harold voor het eerst toen hij met zijn vader Herman meekwam. Er werd toen de verjaardag van tante Jo in brede kring gevierd in de Wildenborchse Kapel, want Herman was er. Al heb je iemand nog nooit gezien, maar er is blijkbaar zoiets als een familieband die je kunt voelen. Dat had ik met Harold. Het voelde alsof ik er een oudere broer bij had. Hij vertelde over de autobiografie van vader Herman. Omdat ik liet merken dat ik geïnteresseerd was stuurde hij me later een exemplaar op. Ik kwam thuis vanuit school, vond het pakje in de brievenbus en ben meteen onder de kapschuur nog aan het lezen geslagen. Het was een interessant geheel geworden, wel in het Engels. Ik vertaalde de Goals in Life van oom Herman en het is te lezen in mijn eerste boek: Uit het leven van een Achterhoekse in Drenthe. Of je zoekt het even op weblog 2 vanaf 27 januari2009.
Deze foto van Wim en Harold is uit 2012 toen we ook een aantal dagen bij Luella en Harold logeerden en zelfs met hen èn Curtis en Berdena een uitstapje maakten naar de Black Hills.

Oudere bijdrage

Aanmelden