Hetty Site

Weblog2

Koos en Heintje 10

Ergens eind jaren 50 werd deze foto gemaakt van het voltallige gezin van Middelkoop, al met aanvulling. Jozien met Dolf en Coby met Karel. Heintje en Koos zie ik met een bloem op, het zal waarschijnlijk ter ere van hun

Lees Meer »

Opa Bijenhof

Wat blijft dit toch een mooie foto van onze opa Johan Bijenhof. Opa en opoe woonden bij ons in op de Boomgaard. Niks geen kangoeroe woning zoals we dat tegenwoordig wel zien, maar gewoon alleen een eigen slaapkamer. Boven hun

Lees Meer »

Koos en Heintje 9

En hier zijn er opnieuw een paar bij… Is de jongste misschien Hendrik Jan, geboren na het overlijden van onze vader en natuurlijk een broer van Heintje waar zij een goede band mee had.

Lees Meer »

Koos en Heintje 6

Weer een aanvulling: Koos is er bij! Voor mij is dit een topper. Drie staan er op met een poes in de armen. Jozien ontfermde zich over de kleine Koos en natuurlijk is ook hier het hondje er bij.

Lees Meer »

Koos en Heintje 5

Al gauw was het gezin uitgebreid met drie meisjes en daarna de eerste jongen: Jozien, Diny, Coby en Johan. Een gelukkig gezin!

Lees Meer »

Koos en Heintje 2

En zo begonnen samen ze op de boerderij van Natuurmonumenten in De Steeg.Al gauw kwamen er kinderen. Jozien was de eerste. Heintje vertelde eens dat ze zo goed met Koos’ vader kon opschieten. Hij vond haar eigengemaakte tomatensoep zo lekker.

Lees Meer »

Koos en Heintje

En dan is het zover. Een officiële foto van Koos en Heintje. Misschien is het hun trouwfoto of verlovingsfoto.

Lees Meer »